Luminya Palvelut

SÄHKÖPOSTI
info@luminyapalvelut.com

SIJAINTI
Alanya | TURKEY

DIM-tippukiviluolat & turkkilaisia herkkuja

Dim-tippukiviluolat & turkkilaisia herkkuja

Gözlem-lounas Taurus-vuoristossa, satumaiset DIM-tippukiviluolat sekä kaunis hedelmätarha Tropical. Rentouttava puolipäiväretki vuoristoon luonnon keskelle piristää kummasti rantapäivien ja shoppailujen välissä.

Noudamme teidät hotellilta puolen päivän aikaan ja  lähdemme ajamaan kohti vuoristoa. Retken alkupuolella lounastamme idyllisessä Gözleme – ravintolassa, missä voit itse räätälöidä juuri sinulle sopivan lettusen ja mikä parasta, näet valmistuksen alusta loppuun. Gözleme on turkkilainen “täytetty lettu”, minkä voit täyttää erilaisilla täytteillä kuten esim. pinaatilla, perunalla, jauhelihalla jne.

Herkullisen lounaan jälkeen jatkamme matkaa DIM-tippukiviluolille. Luolan kauneus yllättää aina uudelleen ja uudelleen. Paikan yhteydessä on myös kiva ravintolaterassi, missä voit nauttia iltapäiväviinin tai jäätelön ja ihastella samalla upeaa vuoristomaisemaa. Jos luolasto on jo tuttu paikka, niin ajan saa hienosti vierähtämään myös maisemia ihaillen.

Loppupäivän vietämme Tropical hedelmätarhassa hedelmäpuiden ja -pensaiden keskellä maistellen vastapoimittuja herkkuja. Tämän retken jälkeen tiedät, miltä hedelmien pitäisi maistua. Voit ostaa tuliaisiksi kotiin kaikkea kivaa – hedelmiä, hilloja, muistoesineitä, villasukkia jne. Miten se olikaan, kasvaako ananas maassa vai puussa?

Noin neljän aikaan lähdemme ajamaan takaisin kohti Alanyaa. Kotimatka kestää noin puoli tuntia, joten hienosti ehdit vielä jatkamaan päivää Alanyan keskustaan.

Retkeen sisältyy:

  • Kuljetukset päivän aikana
  • Hedelmätarhan sisäänpääsy
  • Vesipullo per matkustaja
  • Vakuutus