Luminya Palvelut

SÄHKÖPOSTI
info@luminyapalvelut.com

SIJAINTI
Alanya | TURKEY

Päivä Taurus-vuorilla

Päivä Taurus-vuorilla

Turkkilainen aamupala, Sapadere kanjoni ja Dim-joki ovat yleensä ne kolme suosituinta, joista myös paikalliset haluavat kertoa lomailijoille. 

Lähdemme aamulla noin kello 9.00 nousemaan ylös vuoristoon kohti maisemaravintolaa nimeltä Kurşunlu Restaurant. Ravintolan turkkilainen pöytiin tarjoiltu aamupala vie kielen mennessään ja upea Alanyan kaupungin panorama-näkymä kruunaa kaiken. Persoonallinen sisustus kutsuu viettämään rauhallista aamupäivää herkkujen keskellä.

Aamupalan jälkeen retki jatkuu kohti vuoristoteitä kuuluisalle Sapadere-kanjonille, joka avattiin yleisölle vuonna 2008. Raikas vuoristoilma, turkoosi vesi ja jopa 400 m korkeuteen nousevan kanjonin seinämät houkuttelevat kävelemään pidemmälle ja pidemmälle pitkin noin 360 m pitkää puista kävelyreittiä. Tien päässä odottaa kaunis vesiputous, minkä alle rohkeimmat voivat pulahtaa uimaan. Reitin varrella on myös muita uintipaikkoja teille, jotka ette pelkää kylmää jokivettä. Lastenrattailla kulkeminen onnistuu myös ja liikuntarajoitteiset voivat jäädä nautiskelemaan kanjonin alussa sijaitsevaan ulkoravintolaan. 

Reippailun jälkeen onkin aika lähteä rentoutumaan Dim-joelle Panorama Piknikin vapaa-ajanvietto-alueelle. Voit itse valita, miten vietät iltapäivän. Nautiskeletko vuoristoilmasta joen päällä ponttooneilla istuen vai otatko aurinkoa allasalueella. Ravintolasta voi tilata sekä lounasta että virvokkeita. Rohkeimmat uivat joessa, mutta alueella on myös uima-alas liukumäkineen.

Olemme takaisin Alanyassa noin klo 17:00.

Retkeen sisältyy:

  • Kuljetukset päivän aikana
  • Sapadere kanjonin sisäänpääsy
  • Kaikki ruuat ja juomat ovat vapaaehtoisia ja omakustanteisia