Luminya Palvelut

SÄHKÖPOSTI
info@luminyapalvelut.com

SIJAINTI
Alanya | TURKEY

Taurus-vuorten taikaa

Taurus-vuorten taikaa

Upea sunnuntaibrunssi metsän keskellä vuoristossa Park Ormanissa, pieni kylä Gedevet Yaylası, ylösalaisin rakennettu talo ja  ihana Dim-joki sekä Pınarbaşı vapaa-ajanviettoalue.

Lähde viettämään rentouttavaa sunnuntaipäivää Taurus-vuoristoon. Taianomainen Park Orman metsän keskellä on loihtinut upean sunnuntaibrunssin. Seisova pöytä notkuu paikallisia herkkuja ja luonnon keskellä ne maistuvat vielä erityisen hyviltä. Alueella on myös kaikenlaista ihanaa nähtävää historiallisista esineistä aina lampaisiin asti ja kaikkea siltä väliltä.

Runsaan aamupalan jälkeen piipahdamme viereisessä Gedevetin kylässä ja siitä jatkamme vierailemaan talossa, mikä on tällä kertaa rakennettu ylösalaisin. Täältä saat otettua loman veikeimmät valokuvat talon oman oppaan avulla.

Iltapäiväksi siirrymme nautiskelemaan Dim-joelle persoonallisen Pınarbaşın ponttooneille. Raikas ilma ja puhdas virtaava joki ovat ihana vastakohta Alanyan kaupungin kuumille kujille. Ota uimavarusteet mukaan ja pulahda uimaan!

Retki on kokopäiväretki kaikenikäisille. Lähdemme aamulla kohti vuoristoa noin klo 09:30 ja iltapäivällä noin klo 17-17.30 olemme jo takaisin Alanyassa.

Retkeen sisältyy

  • Kuljetukset päivän aikana
  • Sunnuntaibrunssi seisovasta pöydästä (juomana kahvi tai tee)
  • Sisäänpääsy Ylösalaisin-taloon