Luminya Palvelut

SÄHKÖPOSTI
info@luminyapalvelut.com

SIJAINTI
Alanya | TURKEY

Tietoa Luminyasta

LUMINYA palvelut ALANYA

– räätälöity suomalaisille, suomalaisten tarpeisiin, yhdessä suomalaisten kanssa ideoiden

Lentokenttäkuljetukset

Lentokenttäkuljetukset – yksityiskuljetukset sekä kimppakyydit – on suunniteltu suomalaisten Alanyassa, Sidessä ja Belekissä ja Manavgatissa lomailevien tarpeisiin. Haluamme, että lomanne alkaa jo lentokentältä astuessanne ulos terminaalista. Kuljettavat odottavat terminaalin edessä, joten löydätte heidät helposti. Kaikkien kuljetusten hintaan sisältyy vesipullo, WiFi-yhteys sekä lasten turvaistuimet. Autoissa on myös mahdollisuus ostaa virvokkeita matkan aikana. Kuljetukset maksetaan aina perillä kohteessa.

VIP-yksityiskuljetuksissa auto ja kuljettaja ovat ainoastaan teitä varten. Teidät kuljetetaan aina perille asti ja myös nouto tapahtuu haluamastanne paikasta haluamaanne aikaan. Auto pysähtyy matkan varrella ainoastaan pyynnöstänne.

Suomalaisten kimppakyyti on erinomainen vaihtoehto esim. pariskunnille ja yksinmatkustaville lomalaisille. Keskimääräinen ryhmän koko on 4-8 hlöä. Tavallisesta shuttle-kuljetuksesta palvelu eroaa siinä, että kaikki matkustajat tulevat samalta lennolta. Ei turhaa odotusta lentokentällä eikä useita pysähdyksiä matkan varrella.

Retket

Suurin osa retkistä on LUMINYA palveluiden erityisesti suomalaisille suunnittelemia retkiä. Ryhmien koot vaihtelevat 8-14 välillä ja kaikki retkeilijät ovat suomalaisia muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Esim. Green Canyon-retken laivalla voi olla myös muunmaalaisia lomailijoita.

Retkeilijät noudetaan aina hotellilta/asunnolta ja päivän päätteeksi viedään takaisin noutopaikkaan. Retkeä edeltävänä päivänä saatte retkikutsun, missä on tarkka noutoaika. Retki maksetaan retken päätyttyä suoraan kuljettajalle. Retki-ilmoittautumiset ovat sitovia. Alle kahden vuorokauden sisällä tapahtuneista peruutuksista perimme täyden hinnan.

Järjestämme myös yksityisretkiä. Suosittelemme niitä yli 8 hengen ryhmille. Yksityisen laivaristeilyn minimimäärä on 15 hlöä.

LUMINYA – lumesta aurinkoon